Code3 er et team af 4 partnere. Lær os at kende her.


Andreas Plesner Jacobsen

Partner

Speciale og erhvervserfaring
Andreas har senest arbejdet som netværksarkitekt og systemudvikler, og har mere end 20 års erfaring med drift, design og udvikling af missionskritiske heterogene netværk og støttesystemer til disse.

Seneste arbejdsområder omfatter bl.a. JBoss, Varnish, Mule ESB, Webservices, Oracle og Java


Henrik Pedersen

Partner

Speciale og erhvervserfaring
Henrik har 20 år erfaring med design og udvikling af systemintegrationer, avancerede forretningsprocesser, containers og virtualisering samt DevOps i forretningskritiske systemer.

Senior Java backend & frontend systemudvikler samt arkitekt med stærk forretningsforståelse. Analytisk og fokuseret på at omsætte krav og ønsker til langtidsholdbare løsninger.


Meget løsning- og forretningsorienteret og kan godt lide at se og forstå kundens løsning end2end. Som person udadvendt og kommunikerende.

Har de seneste 15 år arbejdet med agil udvikling med udgangspunkt i Scrum og fokuseret på at arbejde som team og lære som team.

Seneste arbejdsområder omfatter bl.a. Spring Boot, ESDH løsning, docker, docker swarm, MySQL, Java og Ansible.


Jimi Rønberg

Partner

Speciale og erhvervserfaring
Jimi har senest arbejdet som systemarkitekt og systemudvikler og har mere end 20 års erfaring med drift, design og udvikling af forretningssystemer.

Seneste arbejdsområder omfatter bl.a. Grails, JBoss, Webservices, Oracle, MySQL, Java og Groovy.


Michael Legart

Partner

Speciale og erhvervserfaring
Michael har senest arbejdet som systemarkitekt og systemudvikler, og har mere end 20 års erfaring med drift, design og udvikling af forretningssystemer.

Seneste arbejdsområder omfatter bl.a. Grails, JBoss, Webservices, Oracle, Java og Groovy.