SKI leverandør


CODE3  er udvalgt som leverandør til det offentlige via Statens og Kommunernes  Indkøbsservice (SKI) på rammekontrakten:

02.15 IT-konsulentydelser – rådgivning, ressourcer og specialistydelser.

Dette betyder, at CODE3 kan tilbyde sine ydelser til offentlige virksomheder, der har brug for en krævende IT-løsning. CODE3  er udvalgt til leverandør af konsulentydelser inden for følgende tre områder:

  • Delaftale 4: Arkitektur og infrastruktur – rådgivning & konfigurering

Under denne aftale vil CODE3 kunne rådgive om valg af softwareplatform, infrastruktur og netværksdesign, samt udviklingsarbejde på systemerne i den valgte arkitektur.

For eksempel:

Design og implementation af large scale Java arkitektur: JBoss, Grails, J2EE, JMS,  EJB, JPA, Servlets, Webservices, SOAP, JSF, JSP, SOA m.v.

Design og implementation af Internet, Intranet, Extranet løsninger baseret på: XHTML, AJAX, Javascript, CSS, Java, PHP, LAMP-miljø m.fl.

Design, implementering og drift af ethernet og IP-net (LAN / WAN) baseret på en bred vifte af udstyrsproducenter: Cisco, HP, Zyxel, Siemens, Nortel, Alcatel-Lucent, Thomson m.fl.

  • Delaftale 5: Driftsrelaterede konsulentydelser

Inden for denne kategori, kan offentlige virksomheder trække på CODE3s stærke kompetencer inden for drift at forretningskritisk software og er også specialister i open source software.

For eksempel:

Drift af virtualiseret server-infrastruktur, for eksempel VMware, Citrix/Xen og Linux-KVM.

Drift af open source software, som for eksempel MySQL, PostgreSQL, Linux, OpenSolaris, FreeBSD, Apache, Tomcat, JBoss, Jetty, Postfix og Request Tracker.

  • Delaftale 7: Tele og data – valg og konfigurering

Offentlige virksomheder har et stigende behov for kommunikation med omverdenen og her kan CODE3 med erfaringen indenfor telebranchen rådgive i valg og implementation af tele- og dataservices, samt integration til eksisterende IT-infrastruktur.

For eksempel:

Rådgivning og implementation af IP-telefoni løsninger inklusiv integration med CRM- og ERP-systemer

Rådgivning og implementation af redundante internet- og VPN-forbindelser med udgangspunkt i eksisterende LAN/WAN infrastruktur, herunder MPLS og fiber