IT-infrastruktur


I Code3 har vi erfaring med at rådgive om og med implementering af en skalerbar og driftssikker IT-infrastruktur som kan vokse efterhånden som behovene opstår eller ændrer sig. Hvad enten det er i Telebranchen eller hos en typisk større virksomhed, så stilles der krav om et N+1 design som sikrer redundans.

Design og implementation af netværksinfrastruktur
De fleste store virksomheder oplever at skulle have et redundant designet netværk mellem afdelinger lokalt i Danmark eller globalt.
Her vil Code3 kunne rådgive om og implementere en løsning som kan involvere flere udbydere (Carriers) i ind- og udland og sikre kunden en robust og sikker infrastruktur som har den kapicitet der er nødvendig.

Unified communication
Mange virksomheder oplever i disse år at blive bombarderet med budskabet om unified communication fra de store software- og netværksproducenter.
Vi har erfaring i at implementere og integrere med kommunikationsløsninger og kan rådgive omkring væsentlige valg. Fokus er på at vælge løsninger der benytter åbne standarder og dermed undgå binding til enkelte leverandører.